Octubre 18, 2022
Per Coordinadora Obrera Sindical
196 vistes

Davant les irregularitats comprovades des del primer instant de l鈥檌nici de la seua jornada de treball en la seua readmissi贸 al seu lloc de treball, des de la secci贸 sindical de la COS a BallenOil Corporation:

  1. Readmissi贸 del nostre company Xavi a l鈥檈mpresa BallenOil Corporation pel seu acomiadament nul, amb pagament dels salaris de tramitaci贸 i abonament de l鈥檃tur a c脿rrec de l鈥檈mpresa des del 6 de maig al 10 d鈥檕ctubre i una indemnitzaci贸 per danys i perjudicis per vulneraci贸 de la Llibertat Sindical de 7.501鈧.
  2. La readmissi贸 es va produir el passat 10 d鈥檕ctubre i l鈥檈mpresa va negar l鈥檃cc茅s al lloc de treball, amb les mateixes condicions que abans de l鈥檃comiadament. Aix铆 se鈥檒 va enviar al w脿ter amb la cadira que utilizava normalment el company per seure, en compte de dins la caseta de la benzinera, contravenint tota la normativa vigent en mat猫ria d鈥檋igiene laboral i de llocs de treball.
  3. Davant aquesta situaci贸, el nostre company hagu茅 d鈥檃nar al metge d鈥檜rg猫ncies amb una crisi d鈥檃nsietat i que, despr茅s de diferents proves m猫diques, li va comportar la baixa laboral.

Ara mateix, no podem donar m茅s dades del cas per tal de no perjudicar l鈥檈strat猫gia que anem a seguir a nivell sindical, per貌 no anem a deixar de denunciar tota aquestes formes d鈥檃ctuar per part de l鈥檈mpresa BallenOil Corporation i que atenta clarament contra els drets fonamentals dels i de les treballadores.

Aquest 茅s un cas en el que tant la nostra secci贸 sindical, com el conjunt del sindicat, ens hi juguem molt, ja que 茅s un exemple real i contundent, on hem aconseguit una vict貌ria molt important a nivell sindical i que mostra clarament que amb una bona preparaci贸 davant d鈥檜n possible acomiadament, buscant les proves m茅s contundents possibles de que els treballadors/es quan reclamem els nostres drets laborals m茅s b脿sics, i a cconseq眉猫ncia d鈥檃ix貌 som acomiadats, podem ser readmesos a l鈥檈mpresa amb les mateixes condicions.

Un atac a un, 茅s un atac a tots!

Torrent, Horta Sud, 15 d鈥橭ctubre de 2022

Secci贸 sindical de la COS a BallenOil Corporation

Coordinadora Obrera Sindical 鈥 COS

sindicat de classe i feminista del Pa茂sos Catalans
Autor font: Sindicatcos.cat