Novembre 23, 2021
Per Ateneu Enciclopedic Popular
236 vistes


C贸mo Muri贸 Durruti por Ariel

ara que fa molt pocs dies que varem recordar a Montju茂c a Ferrer i Gu脿rdia, Ascaso, i Durruti i altres companys del seu temps e inclus dels nostres, amb la nostalgia del temps moderns, a on se li pega una patada als sentiments d鈥檜n temps que era possible somiar per canviar el m贸n i alguns fins ara creiem que havien conseguit trepitjar pel camps de la utopia, 鈥淟a utopia es pot arribar a realitzar, sols cal tornar a planteixar-se altra utopia, que en definitiva es un nou horitz贸, doncs b茅, en aquest moment manca molta utopia, i ganes de somniar en un m贸n millor.

Aqui aquest text fa un rep脿s dels 霉ltims dies de Durruti i com fou possible aquet fatal desenllan莽 de la seva vida,

un text per rescatar de l鈥檕blit per continuar coneixent all貌 que quedfa moltes vegades sepultat en les mentires i tergiversacions dels de sempre, dels manipuladors de la hist貌ria.

Bona Lectura

i recorda recolzar l鈥橝TENEU ENCICLOP脢DIC
si us plau
col路labora amb l鈥橝teneu Enciclop猫dic /Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social
necessitem la teva col路laboraci贸 per fer una entitat culturalment i socialment amb car脿cter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinaci贸.
col鈥abora tant econ貌micament com aportant els teus projectes.
fes-te鈥檔s soci de l鈥檃teneu enciclop猫dic pots fer un ingr茅s al n煤mero de compta corrent de l鈥檃teneu enciclop猫dic, Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentaci贸 Hist貌ric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclop猫dic 119 anys.
Manel Aisa P脿mpolsAutor font: Ateneuenciclopedicpopular.org