Novembre 3, 2022
Per Nord-Estl Libertari
179 vistes
Commemoraci贸 de la Diada Catalunya Nord i cloenda del Correllengua a Perpiny脿

Commemoraci贸 de la Diada Catalunya Nord i cloenda del Correllengua a Perpiny脿 

La CAL organitza un autob煤s per pujar a Perpiny脿 el proper 5 de novembre 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpiny脿 (Plana del Rossell贸, Rossell贸, comtat de Rossell贸) 03/11/2022.- Llegim al portal Llibertat.Cat que com cada any, la CAL fa coincidir l’Acte Final del Correllengua amb la celebraci贸 de la Diada de la Catalunya Nord, que enguany se celebra dissabte 5 de novembre. Sota el lema Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus hi ha convocada una manifestaci贸 que sortir脿 de la pla莽a Catalunya de Perpiny脿 a les quatre de la tarda. 

Per tal de facilitar l’assist猫ncia del m脿xim de persones, des de l’entitat s’est脿 organitzant un autocar que sortir脿 a les 7:15h de la pla莽a de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i far脿 tres parades a Barcelona abans d’enfilar cap a Perpiny脿 (Plana del Rossell贸, Rossell贸, comtat de Rossell贸). A les 7:30h recollir脿 els assistents a la pla莽a de Joan Peir贸, davant l’Hotel AC de Sants. A les 7:45h, l’autocar recollir脿 la gent a pla莽a Universitat (a la parada de bus) i a les 8:00h, a Fabra i Puig, al costat de l’estaci贸 RENFE

L’arribada a Perpiny脿 est脿 prevista a quarts d’onze. Es dedicar脿 el mat铆 a visitar la Porta dels Pa茂sos Catalans, impressionant obra d’Emili Armengol que representa la porta d’entrada als Pa茂sos Catalans com una frontera invisible i hist貌rica. 

A les 13:00h, dinarem plegats a Ba贸 (Riberal, Rossell贸, comtat de Rossell贸) i a partir de les 15:00h, es sortir脿 cap a Perpiny脿 rumb a la manifestaci贸. 

Despr茅s de la participaci贸 en la manifestaci贸 convocada a les 16:00 hores, a les 18:30 hores l’autocar recollir脿 els assistents al Bulevard Wilson, al costat del Castellet de Perpiny脿, per tornar cap a Barcelona i Esplugues de Llobregat. 

Tothom que vulgui pujar a Perpiny脿 amb l’autocar de la CAL caldr脿 que s’inscrigui a trav茅s del formulari, trucant al 93 415 90 02 o enviant un correu electr貌nic a [[email protected]]. Caldr脿, tamb茅, fer efectiu l’ingr茅s de 10 euros (SOCIS) o de 12 euros (NO SOCIS) al seg眉ent compte corrent: ES64 2100 0780 1902 0008 5432
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com