Novembre 22, 2020
Per CNT Vall猫s Oriental
2,417 vistes

Recentment s鈥檋a constitu茂t una nova secci贸 sindical al C.R.A.E. 芦Nazareth禄

El sector de la intervenci贸 social a Catalunya fa anys que arrossega diversos problemes que s鈥檋an accentuat de forma exponencial amb la darrera crisi sociosanit脿ria de la Covid-19. L鈥檈stancament de la negociaci贸 col路lectiva en els darrers anys entre els sindicats majoritaris i la patronal del sector, unit a la manca de finan莽ament per part de les administracions p煤bliques que acaben sempre sotmeses a les pol铆tiques neoliberals, ha provocat que sigui un sector amb molta precarietat laboral que es tradueix en jornades que s鈥檃llarguen, dificultats en la conciliaci贸 laboral i familiar, sobrec脿rregues de treball i estr猫s que es tradueixen en un alt grau de riscos psicosocials, alhora el bloqueig de la negociaci贸 col路lectiva perpetua una situaci贸 de salaris baixos.

脡s en aquest context que el sindicat CNT segueix augmentant en afiliaci贸 i organitzaci贸 en el sector. Recentment s鈥檋a constitu茂t una nova secci贸 sindical al C.R.A.E. 芦Nazareth禄, la qual compta amb una important implantaci贸 al centre. La nova representaci贸 sindical ja ha demanat a la Direcci贸 del centre una primera reuni贸 per establir un canal de comunicaci贸 i aspectes d鈥檌nter猫s per l鈥檃filiaci贸 del sindicat i la resta del personal.

Finalment el sindicat vol fer una crida a la participaci贸 de la resta de treballadors/es del centre en aquest nou projecte sindical i sumar esfor莽os amb un sindicat veritablement independent com 茅s la CNT, que no rep cap mena de subvenci贸 finan莽ant-se exclusivament de les quotes de la nostra afiliaci贸, on no hi han alliberats sindicals i on la plantilla pot participar de forma activa i horitzontal a trav茅s del nostre model de seccions sindicals.
Autor font: Granollers.cnt.es