Gener 19, 2021
Per CNT Vall猫s Oriental
216 vistes

El sindicat CNT se sumar脿 el dilluns 25 de gener a la concentraci贸 en defensa del sistema de pensions p煤bliques i contra la seva privatitzaci贸.

La mobilitzaci贸 est脿 convocada pel moviment pensionista COESPE i la Marea Pensionista del Vall猫s Oriental, que han fet p煤blic el seg眉ent manifest en contra del Pacte de Toledo i en defensa del sistema p煤blic de pensions.

鈥(鈥) CNT rebutja l鈥檃cord del Pacte de Toledo i critica que sindicats majoritaris i partits pol铆tics ho avalin com un aven莽 progressista quan en realitat obre la porta a la introducci贸 de plans privats de pensions a les empreses, fomentant aix铆 el negoci i l鈥檈speculaci贸 amb un dret b脿sic per a una vida digna de les persones treballadores com 茅s un sistema p煤blic de pensions鈥.

CNT far脿 difusi贸 de la mobilitzaci贸 als centres de treball on t茅 pres猫ncia, aix铆 com de les reivindicacions del moviment pensionista. Defensar un sistema p煤blic de pensions 茅s de vital import脿ncia per la classe treballadora, en tractar-se d鈥檜n dret adquirit a base de d猫cades de lluita i que l鈥檃ctual model econ貌mic intenta privatitzar una vegada darrer l鈥檃ltre.

En aquest sentit CNT rebutja l鈥檃cord del Pacte de Toledo i critica que sindicats majoritaris i partits pol铆tics ho avalin com un aven莽 progressista quan en realitat obre la porta a la introducci贸 de plans privats de pensions a les empreses, fomentant aix铆 el negoci i l鈥檈speculaci贸 amb un dret b脿sic per a una vida digna de les persones treballadores com 茅s un sistema p煤blic de pensions.

Per tot aix貌 CNT fa una crida a sumar-se a totes les organitzacions socials i a tota la classe treballadora del Vall猫s Oriental a protestar dilluns 25 de gener a les 11.00 hores a la Pla莽a de la Porxada de Granollers conjuntament amb el moviment pensionista.
Autor font: Granollers.cnt.es