Octubre 23, 2021
Per Direta
157 vistes


Milers de persones es manifesten a la capital valenciana en contra del projecte d’ampliaci贸 de la seua zona portu脿ria, coincidint amb el Dia Internacional d鈥橝cci贸 pel Clima, coordinat pel moviment Fridays for Future

Aquest divendres, 22 d鈥檕ctubre, una manifestaci贸 en contra del projecte d鈥檃mpliaci贸 del port de Val猫ncia va aplegar milers de persones que van recorrer els carrers de la ciutat en el marc d鈥檜na jornada de mobilitzacions amb el lema 鈥淧ensem global, actuem local: No a l鈥檃mpliaci贸 del port de Val猫ncia鈥. La mobilitzaci贸, impulsada per la Comissi贸 Ciutat-Port i el moviment Joventut pel Clima va rebre tamb茅 l鈥檃dhesi贸 d鈥檜n gran nombre d鈥檈ntitats socials i ve茂nals. Malgrat la pluja sota la qual va despertar Val猫ncia, milers de manifestants van fer sentir la seua veu contra un projecte que consideren que pot tenir conseq眉猫ncies devastadores per al territori i la salut de la ciutadania, tal com denuncia el manifest promogut per la Comissi贸 Ciutat-Port.

La mobilitzaci贸 va coincidir tamb茅 amb les convocat貌ries del Dia Internacional d鈥橝cci贸 pel Clima, coordinades per mitj脿 del moviment global Fridays For Future. En aquest marc, la jornada va arrencar tamb茅 amb una vaga estudiantil convocada pel moviment Joventut pel Clima conjuntament amb les organitzacions estudiantils Bloc d鈥橢studiants Agermanats i Sa贸 UV amb la intenci贸 de donar suport a la manifestaci贸 de la vesprada.
Autor font: Directa.cat