Maig 10, 2021
Per Nord-Estl Libertari
168 vistes


Contra tota opressi贸, solidaritat de pobles rebels 

Fa uns anys que una onada de revoltes s’escampa per tot el m贸n, una onada que la pand猫mia havia posat en suspens, per貌 que poc a poc torna a encendre’s” 

Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT Catalunya 

Injust铆cia, opressi贸, repressi贸…Tamb茅 carrers en flames, barricades, protestes i lluita.  

Parlem de Col貌mbia (Nota al peu: No farem una descripci贸 del que est脿 passant, ja ho expliquen les nostres companyes colombianes, escolteu-les a elles, per exemple ULET-AIT:  

[https://iwa-ait.org/node/943]), on el poble s’ha aixecat en revolta contra l’explotaci贸 i les reformes austericides del Govern. 

Per貌 podr铆em estar parlant de Brasil, la 脥ndia, EUA, Xile, Hong Kong, Egipte, Argentina, R煤ssia, Turquia, Birm脿nia鈥 O tamb茅 d’aqu铆. Fa uns anys que una onada de revoltes s’escampa per tot el m贸n, una onada que la pand猫mia havia posat en suspens, per貌 que poc a poc torna a encendre’s. 

Mentre l’explotaci贸 i l’opressi贸 segueixin presents les classes populars tindrem motius i la necessitat de rebel路lar-nos contra elles. Col貌mbia n’茅s un exemple. La tenacitat d’un poble, que tot i estar patint una repressi贸 salvatge amb desenes de persones mortes, ja no es fa enrere i tira endavant. 

Per貌 soles no poden. Ning煤 pot.  Si el sistema d’opressi贸 茅s internacional, la resist猫ncia haur脿 de ser internacionalista. Per aix貌 ens hem de mobilitzar en suport al poble colombi脿, solidaritzar-nos amb la seva lluita i fer nostres les seves demandes: 

Fora el govern opressor d’Ivan Duque 

Fora el “Paquetazo de hambre” i la reforma tribut脿ria 

Aturada immediata de tota repressi贸 

Per貌 no ho hem de fer per caritat, sin贸 perqu猫 la repressi贸 que tingui 猫xit en reprimir un altre poble ser脿 la que ens apliquin a nosaltres quan ens rebel路lem. 

Per tant, contra tota forma d’opressi贸, contra tota forma d’explotaci贸, acci贸 directa, suport mutu, solidaritat i autogesti贸. 

Dilluns, 10 de maig de 2021 

Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT Catalunya 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com