Gener 27, 2021
Per Nord-Estl Libertari
225 vistes

CCOO destapa que els responsables a les comarques gironines del transport sanitari que s’han vacunat sense pertànyer a un grup que no té contacte directe amb persones pacients de covid-19 

Es tracta de l’empresa Transport Sanitari de Catalunya, una subcontractada pel Servei d’Emergències de Catalunya 

Les queixes sobre aquestes vacunacions arriba després que la Coordinadora de la CGT d’ambulàncies hagi denunciat davant la Fiscalia la vacunació de directius de diverses empreses de transport sanitari. Paral·lelament, el SEM està investigant aquestes possibles irregularitats 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 27/01/2021.- Llegim al Diari de Girona que Comissions Obreres (CCOO) va lamentar ahir a través de Twitter «una altra irregularitat» en l’administració de la vacuna contra el coronavirus-19 a càrrecs del Transport Sanitari de Catalunya –empresa subcontractada pel Servei d’Emergències de Catalunya (SEM)–, que no tenen contacte directe amb el coronavirus-19. 

Segons fonts de CCOO consultades per Diari de Girona, es tractaria de responsables comarcals de la Regió Sanitària de Girona que han rebut la primera dosi de la vacuna tenint en compte que no tenen contacte amb pacients amb coronavirus-19 i que, per tant, «no estan a primera línia com els tècnics d’ambulàncies». Per exemple, a l’Hospital de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) «només s’han vacunat vint tècnics i encara en falten quaranta més perquè no han arribat suficients dosis. En canvi, responsables de zona de la Regió sí que s’han vacunat», van lamentar. 

Segons Diari de Girona, un d’aquests càrrecs, vacunat a l’Hospital de Figueres, és el responsable del Gironès i també regidor a l’Ajuntament de la Jonquera (Albera. Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada) Jordi Picornell. 

Les queixes sobre aquestes vacunacions arriba després que la Coordinadora de la Confederació General del Treball d’ambulàncies hagi denunciat davant la Fiscalia la vacunació de directius de diverses empreses de transport sanitari. Paral·lelament, el SEM està investigant aquestes possibles irregularitats.  
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com