Maig 26, 2023
Per CNT Vallès Oriental
217 vistes

L’octubre de 2023 anunciàvem que l’empresa Art i Sans, una PIME del sector de l’alimentació dedicada al processament de carns i embotits, havia pagat finalment els salaris pendents de les treballadores després que l’empresa tanqués mesos enrere.

Les treballadores van ser finalment acomiadades, però la pressió del col·lectiu amb el suport de la CNT, va obligar que els propietaris de la mercantil abonessin uns salaris que d’altra manera, cobrar-los hauria esdevingut un escenari del tot incert.

Finalment, podem anunciar que aquest conflicte s’ha tancat de forma definitiva per la majoria de les companyes que van ser acomiadades per causes objectives aquells dies. Ahir van arribar a un acord satisfactori als Jutjats de Granollers amb un acord d’indemnitzacions per sobre del que pretenia inicialment l’empresa i que les afectades donen per satisfactori.

Des del sindicat volem traslladar la nostra felicitació per la seva lluita perseverant, estem segures que sense la seva mobilització i suport mutu com a dones i com a treballadores els propietaris d’Art i Sans (ara Balandrau) no haguessin cedit.

No obstant això, lamentablement, no podem celebrar-ho com voldríem, ja que recentment ens ha deixat de forma sobtada la Cristina, una de les companyes d’Art i Sans. Des de la CNT del Vallès Oriental volem traslladar el nostre condol i suport a la seva família, les seves companyes i amistats. Cristina, les que lluiten viuen per sempre. Que la terra et sigui lleu.

Granollers, 25 de maig de 2023

El Comitè Local
CNT Vallès Oriental
Autor font: Granollers.cnt.es