Juny 9, 2022
Per El Lokal
225 vistes

40 entitats de Sant Antoni i el Raval no acceptem la decisi贸 de l鈥橝juntament de tornar a obrir el tr脿nsit a la Ronda de Sant Antoni i exigim un espai pacificat per als vianants

Les 40 entitats a favor de la pacificaci贸 de la Ronda Sant Antoni volem mostrar la nostra profunda decepci贸 per la decisi贸 presa per l鈥橝juntament de Barcelona de tornar a obrir la Ronda al tr脿nsit. 脡s incomprensible que despr茅s de quinze anys d鈥檈spai pacificat es prengui aquesta decisi贸, i a m茅s es prengui d鈥檃questa forma.

L鈥橝juntament no nom茅s vol acabar amb un espai que ha donat vida als barris de Sant Antoni i el Raval sin贸 que a m茅s vol fer-ho ignorant la mobilitzaci贸 que m茅s de 300 ve茂ns i ve茂nes van protagonitzar a la Ronda el 29 de maig. Com pot ser, a m茅s, que s鈥檌nformi abans els mitjans de comunicaci贸 de les decisions que al propi ve茂nat?

Volem ser molt clars: la decisi贸 que ha pres l鈥橝juntament de fer tornar a passar el tr脿nsit per la Ronda Sant Antoni NO GENERA CAP CONSENS. 脡s m茅s: s鈥檋a pres sense fer cap mena de proc茅s participatiu i amb reunions a porta tancada que no han perm猫s obrir la decisi贸 al conjunt del ve茂nat del Raval i Sant Antoni. Ignorant la voluntat de centenars de ve茂ns i ve茂nes, fam铆lies, associacions i entitats que fa molts anys que lluitem pels nostres barris i no mereixem ser tractades amb aquest menyspreu.

A aquesta cadena de desprop貌sits s鈥檋i suma la convocat貌ria ahir d鈥檜na reuni贸 on nom茅s han estat convidades part de les entitats signants del manifest i d鈥檕n deliberadament se n鈥檋a excl貌s a d鈥檃ltres. L鈥橝juntament no nom茅s ignora la nostra mobilitzaci贸 sin贸 que a sobre pret茅n dividir-nos. Per aix貌 volem tornar a parlar clar: NO ASSISTIREM a cap reuni贸 fins que s鈥檋i incloguin totes les entitats compromeses amb la conversi贸 en zona de vianants de la Ronda.

En resum:

1 鈥 No acceptem la decisi贸 de l鈥橝juntament de tornar a obrir el tr脿nsit a la Ronda.

2 鈥  Continuem exigint i continuarem lluitant perqu猫 la Ronda sigui un espai pacificat d鈥櫭簊 per als vianants.

3 鈥 Volem deixar molt clar que la proposta presentada per l鈥橝juntament NO 脡S DE CONSENS.

4 鈥 Instem l鈥橝juntament a canviar de manera immediata les formes en qu猫 tracta i s鈥檃dre莽a al conjunt d鈥檈ntitats que ens estem mobilitzant per millorar el nostre barri.

5- Rebutgem assistir a la reuni贸 on s鈥檈xclou part de les entitats i demanem una reuni贸 amb l鈥橝juntament on puguem ser-hi totes i on se鈥檔s expliqui clarament quin 茅s el projecte de reforma que l鈥橝juntament pret茅n portar endavant.
Autor font: Ellokal.org