Gener 19, 2022
Per CGT Ambulancias
165 vistes

L鈥檈mpresa d鈥檃mbul脿ncies Ivemon Ambul脿ncies Egara denega a la CGT portar a terme assemblees informatives a les seves instal路lacions per a les persones treballadores d鈥檃questa.

El 15 de gener, la secci贸 sindical de la CGT a l鈥檈mpresa Ivemon Ambul脿ncies Egara, va comunicar a trav茅s d鈥檜n correu electr貌nic la intenci贸 de celebrar una assemblea el dia 18 del mateix mes.

L鈥檈mpresa denega la possibilitat de portar a terme l鈥檃ssemblea al路legant que les assemblees s鈥檋an de comunicar amb un m铆nim de 48 hores i que no han passat m茅s de dos mesos de l鈥櫭簂tima assemblea. A m茅s a m茅s, argumenten que no 茅s possible fer l鈥檃ssemblea perqu猫 el lloc no compleix els requisits fonamentals de reuni贸 perqu猫 es tracta d鈥檜na base assistencial del TSU.

Per altra banda, l鈥櫭簂tima assemblea s鈥檋avia de celebrar el 15 de novembre, havent-hi passat m茅s de dos mesos, a part, l鈥檈mpresa no va habilitar cap espai al centre de treball sol路licitat, fet que va fer que no se celebr茅s l鈥檃ssemblea.

Des de la CGT entenem que l鈥檈mpresa est脿 vulnerant el dret de llibertat sindical (LOLS) i el dret d鈥檌nformaci贸 de totes les persones treballadores, i 茅s per aix貌 que emprendre鈥檓 les accions necess脿ries per revertir aquesta situaci贸.
Autor font: Cgtambulancias.es