Agost 2, 2022
Per Nord-Estl Libertari
84 vistes

Alarma i rebuig a Viladamat despr茅s que una noia va ser punxada a la festa major 

En tot moment, va funcionar el protocol previst per l’Ajuntament i l’Associaci贸 Juvenil Sant Felius 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Viladamat (Baix Ter/Terraprim, Alt Empord脿, comtat d’Emp煤ries) 02/08/2022.- Segons EMPORDA.INFO i altres mitjans, l’Ajuntament de Viladamat (Baix Ter/Terraprim, Alt Empord脿, comtat d’Emp煤ries) i l’Associaci贸 Juvenil Sant Felius han fet p煤blic un comunicat de “contundent rebuig a l’agressi贸 que va tenir lloc a la festa major” del municipi, el dissabte 30 de juliol. En el text, s’informa que una jove va ser v铆ctima d’una punxada. “Els fets van passar quan la noia gaudia de la festa i una persona desconeguda va punxar-la sense conseq眉猫ncies de submissi贸 qu铆mica, segons els informes cl铆nics“. 

Segons s’exposa en el mateix comunicat de premsa, en tot moment, va funcionar el protocol previst per l’Ajuntament i l’Associaci贸 Juvenil Sant Felius, amb la intervenci贸 del Punt Lila, l’ambul脿ncia, el personal de seguretat i els Mossos d’Esquadra. “No entenem com alg煤 pot tenir la desagradable i mesquina idea de dur a terme una actuaci贸 aix铆, amb o sense submissi贸 qu铆mica“, s’indica en el text de l’Ajuntament. 

Tamb茅 s’hi afegeix: “Volem mostrar tota la nostra solidaritat amb la noia afectada, aix铆 com reafirmar la nostra voluntat de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per conscienciar que les dones puguem seguir guadint de la festa major amb tranquil路litat, llibertat i total alegria“. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com