Maig 24, 2023
Per La Cinètika
188 vistes

Esteu totes molt convidades a passar una bona estona veient Mad Max: Fury Road el proper dimecres 24 de maig a les 19:30h.

Aquesta projecció té la finalitat de reunir fons per a millores tècniques a les nostres sales de projeccions a La Cinètika, així que porteu la vostra aportació però principalment veniu a passar una bona estona i corregueu la veu.

La pel·lícula està ambientada en una futura i postapocalíptica Terra deserta, on la benzina i l’aigua són productes escassos.
La trama segueix Max Rockatansky, que s’uneix a Imperator Furiosa per fugir del líder de culte Immortal Joe i el seu exèrcit en un camió cisterna blindat, cosa que porta a una llarga batalla a la carretera.

.wordads-ad-wrapper {display:none;font: normal 11px Arial, sans-serif;letter-spacing: 1px;text-decoration: none;width: 100%;margin: 25px auto;padding: 0;}.wordads-ad-title {margin-bottom: 5px;}.wordads-ad-controls {margin-top: 5px;text-align: right;}.wordads-ad-controls span {cursor: pointer;}.wordads-ad {width: fit-content;margin: 0 auto;}

Advertisement
Configuració de la privacitatAutor font: Lacinetika.wordpress.com