Setembre 10, 2022
Per Nord-Estl Libertari
187 vistes

Ahir a la tarda hi va haver una xiulada independentista a Empúries contra la negativa d’Aragonès, quan passava, a la manifestació de l’ANC i a la política neoautonomista del Govern de la Generalitat 

Pancartes, estelades i cartells ‘La mesa de diàleg és engany i submissió’, enmig de xiulets i la presència de l’ARRO dels Mossos 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries) 10/09/2022.- Pancartes, estelades i cartells ‘La mesa de diàleg és engany i submissió‘, enmig de xiulets i la presència de l’ARRO dels Mossos. Aquest era el panorama ahir a quarts de set de la tarda quan el president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ERC), entrà amb automòbil a les ruïnes d’Empúries per gravar el discurs de l’Onze de Setembre en aquest marc de la Costa Brava.  

Xiulada independentista 

Amb #aixíNO #PreparemNos, es van aplegar un significatiu grup independentista de l’Escala i Empúries a la carretera d’entrada del jaciment arqueològic d’Empúries, amb cartells, una gran estelada vermella signada com L’ESCALA a la carretera, estelades a l’aire i una pancarta penjada entre dos pins. Quan passava Aragonès va esclatar una forta xiulada de rebuig contra la negativa d’Aragonès, quan passava a dalt d’un automòbil. a participar en la manifestació de l’ANC durant la Diada i a la política neoautonomista del Govern de la Generalitat.  

Es van desplaçar a Empúries l’ARRO i diverses cotxes patrulla del cos de Mossos d’Esquadra. No hi havia agents de la Policia Local de l’Escala. En canvi, hi havia agents, vestits de paisà, del grup d’Informació dels Mossos dispersos en zones estratègiques de l’entorn. Fins i tot dos agents de paisà es presentaren a les 6 de la tarda al lloc de la convocatòria prèvia difosa per les xarxes socials, davant l’Hostal Empúries, els quals després es desplegaren fins a l’entrada per carretera a les ruïnes d’Empúries. Molta seguretat davant una demostració independentista del tot pacífica. Hi havia molt moviment turístic en mig del desplaçament policial autonòmic, ja que tot plegat es desenvolupà en la zona de pinedes que serveixen d’aparcaments pel turisme.  
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com