Setembre 23, 2022
Per Nord-Estl Libertari
208 vistes

Actes el Primer d’Octubre tamb茅 a l’Escala 

Concentraci贸 davant l’ajuntament, a les 10 del mat铆, amb la Coral Groga, per retre homenatge a les persones de l’Escala, i d’arreu, que van guardar les urnes; a totes aquelles que van votar i a totes les que van defensar les urnes amb els seus cossos 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L’Escala i Emp煤ries (Baix Ter, Alt Empord脿, comtat d’Emp煤ries) 23/09/2022.- Amb motiu del 5猫 aniversari del 1r d’Octubre, el dia que es va votar i es va guanyar el refer猫ndum d’autodeterminaci贸. 

Enguany, el Consell per la Rep煤blica Catalana ha convocat, juntament amb l’ANC, 脪mnium Cultural, l’AMI, la Intersindical i la Cambra de Comer莽 de Barcelona, un acte a l’Arc de Triomf a les 17:00 hores.  

El dissabte 1 d’octubre, a les 10 del mat铆, hi ha convocada una  concentraci贸 davant l’ajuntament de l’Escala, amb la Coral Groga, per retre homenatge a les persones de l’Escala, i d’arreu, que van guardar les urnes; a totes aquelles que van votar i a totes les que van defensar les urnes amb els seus cossos. Es llegir脿 el manifest de l’1 d’Octubre i la Coral Groga animar脿 a cantar i a reivindicar que, cinc anys despr茅s, es continua dempeus i que “no ens hem rendit“. 

Seguidament, hi haur脿 un autob煤s que sortir脿 a les 12:30 hores de la pla莽a de les Escoles. El viatge costa 17 euros i es pot adquirir un tiquet al CER, de 7 a 8 del vespre, el dilluns 26, el dimarts 27 i el dimecres 28 de setembre.
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com