Maig 10, 2021
Per Nord-Estl Libertari
394 vistes


La CUP-G s’oposa a les grans centrals de producció d’energies renovables 

A l’acte de Viladamat de la campanya Sí a les renovables, salvem el territori hi van assistir, entre altres, representants de la Unió de Pagesos, No a la MAT Selva i Stop al Macroparc Eòlic Marí Tramuntana a la badia de Roses 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Viladamat (Baix Ter/Terraprim, Alt Empordà, comtat d’Empúries) 10/05/2021.- En el marc de la campanya Sí a les renovables. Defensem el territori des de la CUP-G a nivell nacional català s’ha començat a desplegar a tot el Principat de Catalunya un conjunt d’actes. En aquest sentit, llegim al diari El Punt Avui que Candidatura d’Unitat Popular- Un nou cicle per guanyar (CUP-G) va fer ahir diumenge, a les 12 del migdia, una concentració a la plaça de davant l’ajuntament de Viladamat (Baix Ter/Terraprim, Alt Empordà, comtat d’Empúries) per defensar les energies renovables sempre que no malmetin el territori com fan alguns projectes, diuen.  

Segons va exposar el diputat per la circumscripció electoral de Girona en representació de la CUP-G Dani Cornellà, l’aprovació del Decret Llei 16/2019 fa perillar “el model socioeconòmic i de patrimoni rural i paisatgístic de les zones rurals gironines“.  

A aquest acte de Viladamat de la campanya cupaire Sí a les renovables, salvem el territori hi van assistir, entre altres, representants de la Unió de Pagesos (UP), No a la MAT Selva i Stop al Macroparc Eòlic Marí Tramuntana a la badia de Roses. 
Autor font: Nordestllibertari.blogspot.com