Novembre 22, 2020
Per CNT L'Hospitalet
387 vistes


campa帽a afiliacion generico

PREN PARTIT I DEFENSA ELS TEUS DRETS LABORALS [CAT.]

No fa falta ser molt espavilat per a adonar-se que s鈥檃ve茂nen temps dif铆cils per a totes i tots, especialment per a la classe treballadora. Quan les condicions de vida s鈥檈ndureixen, les capes de la societat m茅s vulnerables s贸n les que solen portar la pitjor part. Aquesta no ser脿 una excepci贸. Si no aconseguim fer valer la nostra for莽a i exercim un contrap猫s a aquest nou atac ens tornaran a ignorar i prendran les decisions sense, ni tan sols, comptar amb nosaltres.

Se鈥檔s presenta un escenari en el qual es veuran redu茂des una part important de les nostres llibertats com a ciutadans en molts dels 脿mbits de la nostra vida di脿ria. En el terreny laboral l鈥檋oritz贸 es preveu molt complicat. No ens sorpr猫n que, recentment sense anar m茅s lluny, els mal anomenats sindicats majoritaris, s鈥檋an afanyat a signar, juntament amb la patronal i els representants de l鈥檈stat, uns acords que faran un volt de rosca m茅s als ja precaritzats drets que tenim com a empleats/des. Com sempre, es poden resumir en m茅s flexibilitat en l鈥檃comiadament i menys cobertures que protegeixin a qui veritablement fa funcionar el mercat laboral, que no 茅s un altre que tots i totes nosaltres amb el nostre treball.

A la CNT, des de fa ja molts anys, tenim un full de ruta i unes eines ben clares. La nostra proposta es basa a no deixar que els sindicats grocs i els seus comit猫s d鈥檈mpresa decideixin per [email protected] les condicions en les quals hem de treballar. La nostra aposta per les seccions sindicals i l鈥檃cci贸 directa est脿 donant ja bons resultats. Per a continuar combatent i ser m茅s eficients en els nostres objectius, necessitem ser molts/es m茅s, per a aconseguir major implantaci贸 en els centres de treball i possibilitar que la part empresarial, es vegi obligada a tractar aquestes q眉estions amb els/les treballadors/es sense intermediaris que se sotmetin a les seves exig猫ncies.

Per aquest motiu volem fer una crida a tota la classe treballadora de L鈥橦ospitalet i de totes les poblacions del territori a mobilitzar-se i agrupar-se en una acci贸 sindical forta, unida i cohesionada. Enfront de la incapacitat de l鈥檈stat i l鈥檃b煤s patronal, ara m茅s que mai, COMPTE AMB CNT.

Segueix-nos a Facebook Twitter Instagram

TOMA PARTIDO Y DEFIENDE TUS DERECHOS LABORALES [CAST.]

No hace falta ser muy avispado para darse cuenta de que se avecinan tiempos dif铆ciles para todas y todos, especialmente para la clase trabajadora. Cuando las condiciones de vida se endurecen,  las capas de la sociedad m谩s vulnerables son las que suelen llevar la peor parte. Esta no va a ser una excepci贸n. Si no conseguimos hacer valer nuestra fuerza y ejercemos un contrapeso a este nuevo ataque nos van a volver a ignorar y van a tomar las decisiones sin, ni siquiera, contar con [email protected]

Se nos presenta un escenario en el que se van a ver reducidas una parte importante de nuestras libertades como ciudadanos en muchos de los 谩mbitos de nuestra vida diaria. En el terreno laboral el horizonte se prev茅 muy complicado. No nos sorprende que, recientemente sin ir m谩s lejos, los mal llamados sindicatos mayoritarios, se han apresurado a firmar, junto con la patronal y los representantes del estado, unos acuerdos que van a dar una vuelta de tuerca m谩s a los ya precarizados derechos que tenemos como empleados/as. Como siempre, se pueden resumir en m谩s flexibilidad en el despido y menos coberturas que protejan a quien verdaderamente hace funcionar el mercado laboral, que no es otro que [email protected] [email protected] con nuestro trabajo.

En la CNT, desde hace ya muchos a帽os, tenemos una hoja de ruta y unas herramientas bien claras. Nuestra propuesta se basa en no dejar que los sindicatos amarillos y sus comit茅s de empresa decidan por [email protected] las condiciones en las que debemos trabajar. Nuestra apuesta por las secciones sindicales y la acci贸n directa est谩 dando ya buenos resultados. Para seguir combatiendo y ser m谩s eficientes en nuestros objetivos, necesitamos ser [email protected] m谩s, para lograr mayor implantaci贸n en los centros de trabajo y posibilitar que la parte empresarial, se vea obligada a tratar esas cuestiones con [email protected] [email protected] sin intermediarios que se sometan a sus exigencias.

Por ese motivo queremos hacer un llamamiento a toda la clase trabajadora de L鈥橦ospitalet y de todas las poblaciones del  territorio a movilizarse y agruparse en una acci贸n sindical fuerte, unida y cohesionada. Frente a la incapacidad del estado y el abuso patronal, ahora m谩s que nunca, CUENTA CON CNT.

Siguenos en Facebook Twitter  Instagram
Autor font: Cntlhospitalet.wordpress.com