Abril 19, 2021
Per La Barraqueta
235 vistes

Pren nota de les activitats de l’Ateneu La Barraqueta d’aquest mes d’abril! Davant la pandèmia i la crisi social i econòmica: lluita, cultura i resistència!

DURANT TOT EL MES! Seguim amb l’Assemblea Laboral de Gràcia, les classes de català, el taller de ball de bot i l’esport a l’aire lliure.

DIUMENGE 11 D’ABRIL – Excursió de Gràcia a Sant Cugat

La segona excursió de La Barraqueta ens porta fins a Sant Cugat del Vallès. És una activitat oberta a tothom qui ho vulgui! Consulteu aquí les excursions de l’ateneu!

DIMARTS 20 D’ABRIL – Inici del 1r torneig d’escacs ‘Escac i mat al rei’!

Dimarts 20 d’abril començarà el primer torneig d’escacs de La Barraqueta, que tindrà lloc cada dimarts de 19 a 21h fins el 15 de juny. Aquí tota la informació sobre el torneig!

DIVENDRES 23 D’ABRIL – Diada de Sant Jordi

A la plaça del Raspall celebrarem la Diada de Sant Jordi amb la presentació dels llibres de Tigre de paper Tothom pot ser antifa i Història de l’Esquerra Independentista. Us hi esperem!

DISSABTE 24 I DIMECRES 28 D’ABRIL – Celebrem la Diada del País Valencià, 25 d’abril

Dissabte 24 d’abril organitzem una jornada popular i de lluita pel País Valencià i els Països Catalans a la plaça del Raspall. Amb danses valencianes (12h), la lectura del manifest (13h) i paella popular per endur (14h). Podeu comprar aquí els tiquets de la paella!
Autor font: Labarraqueta.cat