Març 3, 2022
Per CGT Diputació De BCN
207 vistes

8M-2022. ENS SOBREN MOTIUS PER FER VAGA GENERAL FEMINISTA

Companyes, companys, companyxs,

Us enviem aquest correu per informar-vos sobre la convocatòria de VAGA GENERAL FEMINISTA de 24 HORES (VGF-24h) per al proper dimarts 8 de març de 2022 (8M-2019) i per tal que aquesta jornada de protesta, de reivindicació i de cant a la vida sigui un èxit necessitem que totes, tots i totxs nosaltres ens hi sumem.

Us fem arribar un seguit de materials, entre els quals hi ha diversos  (1) cartells, (2) argumentaris sobre els motius pels quals una VGF és més necessària que mai i pels quals hauríem d’aturar-ho tot, i (3) alguns consell jurídics durant la jornada de VGF:

Us animem a fer-ne còpies de tot el material i difondre’l entre les companyes, companys i companyxs dels vostres centres de treball, penjar-lo als suros, als ordinadors, a les parets, a les portes, com a fons en la plataforma de coordinació en remot, etc.

Des de la nostra Secció Sindical donem ple suport a la VGF-24h del 8M-2022 i us animem a totes, tots i totxs a secundar-la. A tal efecte, ja hem comunicat la convocatòria (formalment i per escrit) a la Diputació de Barcelona, així com les persones integrants del Comitè de Vaga, tot instant-la a reunir-nos per a acordar els serveis mínims indispensables durant la jornada del 8M-2022.

La VGF-24h que els sindicats integrants de la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT Catalunya) convoca, dona resposta i cobertura legal a la crida que els moviments feministes de Catalunya van fer a la II Assemblea Feminista celebrada el 6 de febrer de 2022 a les Cotxeres de Sants (Barcelona), per realitzar una vaga laboral, de cures, de consum i estudiantil el 8 de març en defensa dels drets de les dones, en la seva/nostra diversitat per orientació sexual, per identitat de gènere, per expressió de gènere, de cossos, de classe social, d’origen, de grup cultural, de capacitats, de situació legal, d’edat, de religió, entre d’altres.

Els sindicats integrants de la CGT Catalunya us emplacem a ocupar juntxs els carrers i ens adherim a la convocatòria de MANIFESTACIÓ unitària dels moviments feministes de Catalunya del:

  • Dia: 8 de març de 2022
  • Hora: a les 18:00 hores
  • Lloc: Plaça Universitat (Barcelona)
  • Recorregut: Pl. Universitat – Gran Via – Passeig de Sant Joan – Arc de Triomf

Us recordem que tenim al nostre local sindical (C/. Mallorca, 244, 2-1 – BCN) còpies impreses de material per a difondre la VGF-24h. Qui en vulgui pot avisar-nos (enviant un mail a [email protected] o parlant amb les delegades, delegats o delegadxs del vostre recinte) i passar a recollir-ne.

Us seguirem informant. Salut, bon tracte i bon viure!

#LaVidaAlCentre #Corresponsabilitat #FixesaJa #DerogacióReformaLaboral #RegularitzacióJa #ProuDesnonaments #LlibertatExpressió #DerogacióLleiMordassa #Serveis100x100Públics

Secció Sindical de la CGT a la Diputació  de Barcelona

3 de març del 2022

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Més info: https://cgtdiba.wordpress.com/category/8-de-marc/
Autor font: Cgtdiba.wordpress.com