Octubre 25, 2021
Per CGT-UOC Catalunya
94 vistes

Vaga interines 28 oct 2021

Les organitzacions que formen part de la Taula sindical de Catalunya convoquem i cridem a la vaga el proper 28-O per exigir l’estabilitat laboral de personal en situació d’abús de temporalitat, i una reducció dràstica del nivell de precarietat laboral a les administracions i al conjunt del sector públic en qualsevol de les seves formes.

Aquesta reclamació es basa en el fet de l’increment de la temporalitat de les plantilles, actualment d’un 30% (però amb xifres superiors al 50% en determinats àmbits de les administracions públiques). Molts d’aquests contractes es troben en situació de “frau de llei” en haver superat els 3 anys i haurien d’esdevenir indefinits.

La mobilització es convoca en contra del Reial Decret-llei 14/2021, de 6 de juliol, conegut com a “Icetazo”, per la transposició completa al nostre ordenament jurídic de la Directiva 1999/70/CE, per una sanció adequada i dissuasòria a l’abús de temporalitat per part de les administracions d’acord amb la jurisprudència europea, en defensa d’uns serveis públics dignes i de qualitat. Des de la Taula sindical de Catalunya exigim l’estabilització del lloc de treball de totes les persones contractades afectades per aquesta temporalitat.

La convocatòria de vaga s’adreça a tot el sector públic català amb particularitats específiques per a cada sector i àmbit.

BARCELONA. 9.30h: Piquet unitari central, Diputació de Barcelona – 12h: Manifestació Plaça Urquinaona

LLEIDA. 9h: Piquet des de l’Ajuntament de Lleida – 13h: Concentració a la Plaça de la Pau. – 18h: Manifestació c/Lluís Companys

TARRAGONA. 8h: Piquet Unitari Central. Subdelegació govern. Plaça Imperial Tarraco – 12h: Manifestació. Rambla Nova- Plaça Imperial Tarraco

GIRONA. 12h Concentració a la Delegació del Govern de la Generalitat, c/Pompeu Fabra

BAIX LLOBREGAT. 9.30h Piquet als Serveis Territorials de Sant Feliu

BCN COMARQUES/PENEDÈS-GARRAF. 7.30h: Piquets des del Parc de Sant Salvador de Vilafranca del Penedès – 11h: Estació de tren per anar juntes a la convocatòria de Barcelona.

CATALUNYA CENTRAL. 8.30h: Davant els Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Crta de Vic, 175 – 9.50h: Davant RENFE de Manresa per anar a la manifestació de Barcelona

MARESME-VALLÈS ORIENTAL. 9’30h: Piquet i encartellada al Consell Comarcal de Mataró, Plaça Miquel Biada, 1

VALLÈS OCCIDENTAL/ORIENTAL. 7.30h. Piquet Informatiu A-7/C-58, pàrquing Crta de Barcelona 66 (Aldi Barberà) i passejada fins a RENFE Cerdanyola/Barberà i anem mani BCN.

Taula sindical de Catalunya

  • CGT: Confederació General del Treball
  • CNT: Confederació Nacional del Treball
  • CoBAS: Comissions de Base
  • COS: Coordinadora Obrera Sindical
  • IAC: Intersindical Alternativa de Catalunya
  • SO: Solidaritat ObreraAutor font: Cgtcatalunya.cat