Octubre 18, 2021
Per CNT Taxi
188 vistes

 Propera assemblea de treballadors del taxi per al dimarts 26 d’octubre en CNT Barcelona.

Recordem que CNT és un sindicat de classe només per a treballadors, ja siguin autònoms (sense treballadors assalariats al seu càrrec) o assalariats. Qualsevol treballador o treballadora pot estar afiliat/a a el sindicat, sense importar les seves idees polítiques o creences religioses. N’hi ha prou que es comprometi a acceptar el nostre pacte associatiu, i a respectar les decisions que es prenguin en assemblea.

CNT és una organització independent que uneix a treballadors/as sense matisos. Per a preservar aquesta independència, els membres de partits polítics o d’organitzacions religioses no poden emprar el sindicat com a fòrum de propaganda ni ostentar càrrecs.

En canvi, no caben en CNT aquelles persones que no poden considerar-se treballadors/as, com són [email protected] [email protected], rendistes, grans [email protected], [email protected] i [email protected] [email protected], càrrecs polítics de l’administració, etc. Policies i cossos repressius en general, tampoc poden ser [email protected] a la CNT.

Finalment, per coherència, tampoc admetem la doble militància de treballadors/as [email protected] a altres centrals sindicals.

SALUT I BON VIATGE
Autor font: Taxi.cnt.cat