Gener 19, 2023
Per CNT Vall猫s Oriental
1,860 vistes

Des de CNT Vall猫s Oriental, animem a totes les treballadores de Sanitat i Educaci贸 de la comarca a preparar i participar a les jornades de vaga convocades per als dies 25 i 26 de gener.

Des de CNT Ensenyament han fet p煤blic un comunicat que compartim a continuaci贸.

La CNT Ensenyament convoquem vaga els propers 25 i 26 de gener

El passat mes de setembre es van desconvocar les jornades de vaga, des del nostre posicionament de manera err貌nia, i durant aquests mesos s鈥檋a fet evident la posici贸 del departament en no complir ni amb el pacte ni, sobretot, amb les principals reivindicacions de les treballadores organitzades al sector.

Les treballadores interines en frau de llei ens seguim trobant igual d鈥檃mena莽ades, i no se鈥檔s garanteix l鈥檈stabilitat ni els nostres llocs de feina, reivindicaci贸 cabdal per la qual ens hem mobilitzat (i ho seguirem fent) durant els 煤ltims dos anys.

Continuem demanant la reducci贸 de r脿tios per poder dur a terme la nostra feina a les aules, la defensa de la immersi贸 ling眉铆stica a tot el sistema educatiu, la retirada del nou curr铆culum, l鈥檈quiparaci贸 salarial a l鈥橣P i, despr茅s d鈥檃nys de menyspreu i neglig猫ncia per part del departament, la millora immediata de les condicions laborals del PAE, amb una reducci贸 (i correcta distribuci贸) hor脿ria i augment salarial.

Exigim tamb茅 la retirada del decret de plantilles per acabar amb la rivalitat, por, silenci i explotaci贸 laboral que imperen en molts claustres a partir del poder que exerceixen les direccions emparades per aquest decret. Superem aquests obstacles per garantir la democr脿cia als nostres centres educatius i transformem l鈥檈ducaci贸 en una eina m茅s d鈥檈mancipaci贸 per la nostra classe.

Durant el curs passat vam viure un cicle de mobilitzacions i lluites necess脿ries tenint en compte la situaci贸 en la qual ens trobem, i creiem que cal reactivar l鈥檕rganitzaci贸 de les treballadores a tots els centres educatius.

Des de la CNT ens trobareu amb tota la disposici贸 per organitzar-nos als centres educatius i als nostres sindicats en defensa de tota la classe treballadora, sense delegar el poder de decisi贸 en pol铆tics ni en eleccions sindicals, com hem fet des de la nostra fundaci贸. Fem d鈥檃questes jornades de lluita un punt d鈥檌nici en la defensa de l鈥檈ducaci贸, apostant per l鈥檕rganitzaci贸 de les treballadores i fugint de l鈥檈lectoralisme que es viur脿 durant les properes setmanes al sector.

Ens trobem als carrers i als sindicats,
CNT Ensenyament




Autor font: Granollers.cnt.es